TEME

DF300B OSVOJIO JE NAGRADU ČASOPISA ''BOATING INDUSTRY''
KAO VRHUNSKI PROIZVOD U 2020. GODINI (2020 TOP PRODUCT AWARD)


Picture of Suzuki Proves its 4-Stroke Outboard’s Superior Performance and Durability

Vanbrodski motor Suzuki DF300B je nagrađen kao vrhunski proizvod 2020 godine od strane vodećeg pomorskog poslovnog časopisa Boating Industry Magazine iz SAD-a. 5. svibnja 2020.
Suzuki je dobio nagradu za novi DF300B, V6 4-taktni vanbrodski motor - prvi u svojoj klasi koji nudi dokazane prednosti Suzuki-eve tehnologije dvostrukog propelera, a koji rotiraju suprotno jedan drugome.

Picture of Akcija čišćenja Rijeka 1
Picture of Akcija čišćenja Rijeka 2

Dobitnike ove godišnje nagrade uredništvo časopisa odabire između stotine nominiranih proizvoda. Ova priželjkivana nagrada dodjeljuje se svake godine za 50 proizvoda koji se ističu svojom inovativnošću, jedinstvenošću i napretku koje pridonose industriji plovila. Biraju se iz širokog spektra kategorija, uključujući čamce i motore, elektroniku, dodatne opreme, aplikacije i drugo.
Suzuki DF300B razvijen je kako bi donio novu razinu ubrzanja, performansi i učinkovitosti cijeloj klasi brodova s ukupnom snagom od 300/600/900/1200 konjskih snaga u pojedinačnim do četverostrukim ugradnjama. Suzukijevi dokazani kontrarotirajući dvostruki propeleri pružaju vrhunsku stabilnost plovila kada nautičari naglo dodaju gas, za izvrsni potisak i ubrzanje - čak i kada pogone velike, teško natovarene čamce. Za ribolovce i nautičare to znači vrhunske performanse od početka do kraja - bolji prijenos snage, jače ubrzanje, poboljšana vrhunska brzina i pojačana sposobnost manevriranja pri malim brzinama. Idealno je rješenje za pogon velikih teških ribarskih brodova sa središnjom konzolom, katamarane i pontonske čamce.

Više informacija o ovom nevjerojatnom vanbrodskom motoru DF300B - OVDJE

SERVISI

VIŠE