TEME

SUZUKI DOBIO
POČASNO PRIZNANJE KAO NAJINOVATIVNIJA POMORSKA TVRTKA 2020.


Picture of Suzuki 2020 Most Innovative Marine Companies

Suzuki Motor of America nedavno je prepoznata kao inovativna tvrka, od strane vodećeg časopisa za pomorsku industriju "Soundings Trade Only", i dodijelila priznanje na natječaju za najinovativniju pomorsku tvrtku u publikaciji 2020.

Objava najinovativnijih tvrtki za 2020. godinu održana je na ceremoniji otvaranja IBEX-a 2020. (Međunarodna izložba i konferencija graditelja brodova), održanom u listopadu 2020. Cjelovit izbor najinovativnijih pomorskih tvrtki i počasnih pobjednika također je istaknut člankom u nedavno objavljenom izdanju Inovacijsko izdanje "Soundings Trade Only" iz studenog 2020. U ovom je članku Suzuki prepoznat po tome što je inovativne vanbrodske motore DF140BG i DF115BG, s naprednom tehnologijom Drive by Wire donio širokom segmentu nautičara i brodske industrije.

Tvrtke iz cijelog svijeta nominirane su za ovu prestižnu nagradu, a suci su ih odabrali na temelju njihove povijesti inovacija i revolucionarnih dostignuća u pomorskoj industriji tijekom protekle godine. Prema uredniku "Soundings Trade Only" Jeffu Moseru, 2020. je bila posebno bogata i konkurentna godina za pomorske inovacije. Ovogodišnje natjecanje zabilježilo je porast prijava od 42%, te najvećim brojem prijava do danas. Publikacija je nadalje navela da je konkurencija ove godine bila posebno jaka, s porastom i kvalitete i količine kvalificiranih kandidata.

"Marka Suzuki uvijek je bila sinonim za uvođenje inovacija kod najvećeg broja nautičara", rekao je George "Gus" Blakely, potpredsjednik Suzuki Motor of America, Inc. Marine Division. "DF140BG / DF115BG glavni su primjeri ove filozofije na djelu. Čast nam je primiti ovo priznanje od tako cijenjenog industrijskog izvora kao što je "Soundings Trade Only" i radujemo se pokretanju mnogih novih inovacija u budućnosti", dodao je Blakely.

SERVISI

VIŠE