THE ULTIMATE 4-STROKE OUTBOARD

ULTIMATIVNI
4-TAKTNI VANBRODSKI MOTOR

Povodom obilježavanja 50. obljetnice Suzuki vanbrodskih motora, proglašavamo "UltimatIvni 4-taktni vanbrodski motor" našim novim sloganom koji označava smjer prema kojem će Suzuki kao proizvođać vanbrodskih motora težiti.

Suzuki je ušao na tržište i započeo razvoj izvanbrodskih motora kasnije od ostalih japanskih proizvođaća. Kako se razvoj vanbrodskih motora pomicao s 2-taktne na 4-taktne modele, uvijek smo uljevali veliku strast u razvoj tih vanbrodskih motora. Kontinuirano postavljajući i ostvarujući visoke ciljeve u smislu uspješnosti i kvalitete. Kao rezultat toga, Suzuki vanbrodski motori su primili nagradu za inovacije NMMA sedam puta, što je najveći broj nagrada u svijetu 4-taktnih vanbrodskih motora, zbog čega su ti motori visoko cijenjeni.

"Ultimativni 4-taktni vanbrodski motor" ukazuje na našu rezoluciju da će se svaki pojedinac povezan za Suzuki vanbrodske motore, uključujući one u marketinškim, prodajnim i servisnim odjelima, ujediniti kako bi našim klijentima širom svijeta pružio najveće "uzbuđenje" i "zadovoljstvo". I to počevši od razvoja i proizvodnje do prodaje i postprodajne usluge. Naša inovativna tehnologija, vodeća u industriji, omogućuje nam da nudimo 4-taktne vanbrodske motore vrhunske kvalitete obzirom na vozne osobine, performanse i pouzdanost, i da slijedimo duh života na moru zajedno s našim kupcima.

SERVISI

VIŠE